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[SUB]10분만에 강릉으로,칼칼한 장 칼국수

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작성자 easychan 작성일20-11-18 00:00 조회2회 댓글0건

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오늘은 진고추장 진된장 넣고 만드는
진짜 진짜 기가막힌 장칼국수 알려 드릴게요
국물은 당연히 진다시팩으로 시원하고 깊게 우려냈구요☺️
살짝 모자라는 간과 깊은 감칠맛은
진참치액으로 마무리 했는데 이 조합 진짜 칭찬합니다

더쉬운레시피_장칼국수
1.감자,애호박, 대파를 썰어 준비해주시고
2.진다시팩 육수 내주세요.
육수 800ml에 진고추장 2T, 진된장 1t ,다진마늘과 진참치액 1T 씩 넣고 감자 넣고 먼저 끓여주세요.
3. 감자가 반쯤 익었을때애호박과 칼국수면을 넣고 끓여주세요.
시판 칼국수 밀가루는 물로 한번 살짝 씻어서 넣어주세요.
4. 면이 거의 익으면 대파와 풀어놓은 계란 넣어 살짝 저어 마무리하고 마지막 토핑으로 김가루와 깨소금 듬뿍 넣어주세요.


☆김가루와 깨소금, 계란의 만남이 킥이에요
☆좀더 매콤하게 즐기시려면 청양고추 하나 넣으시고다진마늘을 좀 나중에 넣어주세요.


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Recipe
1. Chop potatoes, green pumpkins and large green onions for preparation.
2. Make a broth of Jin Dashi Pack.
Put 2T of Jin Gochujang, 1T of Jin Doenjang, 1T of Jin Chamchi sauce and crushed garlic in 800ml of the broth. Put the potatoes and boil them first.
3. When the potatoes are half-done, put the green pumpkins and chopped noodles, and boil them.
For the chopped noodles flour on sales, lightly wash it with water before putting in.
4. When the noodles are almost done, put the large green onions and beaten egg, gently stir them. Lastly, put seaweed flake and sesame salt generously for topping.
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